Shop aan huis OPEN Vrij 14 juni 15:00-18:00 uur Webshop: 24-7

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hippezwik.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Garantie

Wij staan ervoor om natuurlijk de beste kwaliteit aan je te leveren. Toch kan het soms voorkomen dat er iets beschadigd raakt tijdens het transport of er gebeurd iets anders waardoor je aanspraak kunt maken op de garantie. Meld bij ons de schade binnen 2 maanden per e-mail en voeg daarbij één of meerdere foto’s toe van de schade. Indien de schade onder de garantie valt zullen wij uiteraard een nieuw product toesturen.
Verkleuring van sieraden vallen niet onder garantie. Dit is namelijk afhankelijk van het gebruik, huidtype van de klant.

        Identiteit ondernemer

Hippe Zwik
Sjoerd Draijerstrjitte 37
8851 HX TzummarumTelefoonnummer: 06 55 73 77 22
E-mailadres: info@hippezwik.nl
KvK-nummer: 66196116
BTW-identificatienummer: NL001469300B92

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van hippezwik.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 55 reviews.