Shop aan huis OPEN Vrij 12 april 16:00-19:00 uur Webshop: 24-7

Over HippeZwik

Hippe zwik

Sfeer in huis. Wat is dat eigenlijk? Sfeer staat voor veel mensen gelijk aan gezelligheid en gemoedelijkheid. Hoe creëer je dan die sfeer? In mijn huis doe ik dat door het maken van gezellige hoekjes zoals een tafeltje in een hoekje met daarop woonaccessoires zoals een leuke kaarsenstandaard en bijvoorbeeld een plant. In de winter doe ik zodra het gaat schemeren overal kaarsen aan. Want voor mij geven kaarsen geven sfeer aan een huis. 

Ben je op zoek naar hippe gifts, mode -en woonaccessoires? Bij Hippe Zwik zit je goed!

Leuk dat je meer wilt weten over Hippe Zwik!

Mijn naam is Irene Haakma-Zwik.
Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, ondernemen zit dus in mijn bloed. Ik verkoop hippe gifts, mode- en woonaccessoires. Vandaar de naam “Hippe Zwik”.

Ik ben getrouwd met Jan en heb twee kinderen, Emma en Jelmer. Je kunt gerust zeggen, ik zit nooit stil! Ik doe alle werkzaamheden aan de webshop veelal zelf. Foto’s maken en bewerken, uploaden. Maar natuurlijk het allerleukste, op zoek naar leuke en hippe producten.

Elke bestelling die er binnenkomt tovert een lach op mijn gezicht! Ik zorg ervoor dat elke klant het als een feestje ervaart wanneer ze hun bestelling binnen krijgen. Ik vind het belangrijk om die glimlach door te geven.

Leuk dat je even de tijd hebt genomen om het verhaal achter Hippe Zwik te lezen.

Veel liefs, Irene

Onze winkel aan huis heeft geen vaste openingstijden omdat ik naast de webshop ook nog in loondienst ben. Op de website en facebook staat wanneer ik open ben.
Het is een kleine gezellige winkel waarin ik veel liefde besteed aan het inpakken van jouw kadootjes. Wil je wat hulp in je zoektocht naar het perfecte kadootje, sjaal of tas? ….Kom gerust langs dan help ik je met plezier verder. Woon je wat verder dan is er de webshop waar je steeds terecht kan. Je kunt je bestelling ook online bestellen en afhalen buiten de openingstijden. Ik werk met een afhaalbox. Zo kun je het ophalen wanneer jou het uitkomt. Dit is 6 dagen in de week is mogelijk.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.
De waardering van hippezwik.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 53 reviews.